Vraag & Antwoord

Heeft u een rijbewijs nodig?

Voor het rijden op een E-Chopper dient u in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B. Daarnaast dient de berijder minimaal 16 jaar te zijn.

Hoeveel personen mogen er op een E-chopper?

Een E-Chopper is een eenpersoonsvoertuig zonder mogelijkheid voor een passagier. 

Waar mag ik rijden?

Een E-Chopper gaat niet harder van 25 km/uur. O.a. hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de E-Chopper mag u dus op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad. 

Is de E-chopper veilig?

Elk voertuig kan in principe omvallen of omslaan. Door het zeer lage zwaartepunt en de grote bandbreedte is de E-Chopper een stabiel voertuig. Iedereen die omslaat en daardoor schade aan het voertuig toebrengt is hiervoor zelf verantwoordelijk en moet deze schade zelf vergoeden.

Hoe hard kan ik rijden met de E-chopper?

Een E-Chopper gaat niet harder van 25 km/uur. O.a. hierdoor valt hij volgens de wet onder de categorie bijzondere bromfietsen. Met de E-Chopper mag u dus op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad.

Kan ik dingen meenemen voor onderweg?

De E-Chopper heeft geen opbergruimte. U kunt ervoor kiezen om een rugzak om te doen met daarin de benodigde spullen. Bagage kan ook gratis en veilig in bewaring worden gegeven bij het vertrekpunt.

Is er een helmplicht?

In Nederland geldt voor berijders van snorfietsen (waar de E-Chopper onder valt) geen helmplicht.

Welke verkeersregels gelden er voor E-choppers?

Voor E-Chopper gelden de verkeersregels die ook voor fietsers gelden. Zo dient men van het fietspad gebruik maken als dat er is; en mag men niet op de stoep rijden. Ook bellen en naast elkaar rijden is verboden.

Ben ik verzekerd?

De E-Chopper is tijdens de tocht WA-verzekerd. Schade aan de E-Chopper komen in geval van schade voor uw eigen rekening en vallen dus onder uw eigen risico. Eventuele schade dient direct na afloop te worden vergoed en kan worden verrekend met de uitstaande borg.

Hoe ver kan ik rijden met de E-chopper?

De E-Chopper wordt altijd meegegeven met een volle accu. Een volle accu is voldoende om circa 60 km te rijden. Wanneer u terugkeert, wordt de accu weer opnieuw opgeladen.

Kan ik ook voor of na de toertocht eten?

Ja, dit is mogelijk. ‘Groepsuitje Bergharen heeft speciale lunch- en dinerarrangementen om u te kunnen verwennen. Klik hier voor meer informatie op Food &Drinks .

Met hoeveel personen kan ik een E-chopper reserveren?

Ben je met meer dan 20 personen dan bieden wij  diverse mogelijkheden; Dit in combinatie met een ander voertuig uit ons assortiment of middels een combinatie-arrangement met onze regionale collega’s. Bij specifieke wensen of naar gelang het budget en tijd kunnen wij een dagje uit op maat samenstellen. In combinatie met onze andere activiteiten zijn de mogelijkheden zeer divers. Neem contact met ons op voor de exacte mogelijkheden.

Kan ik ook overnachten?

U kunt op onze camping overnachten in eigen middelen maar ook is er een mogelijkheid tot het reserveren van een stacaravan. Dit onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mag ik een eigen route rijden?

Het is helaas niet mogelijk om een eigen route te rijden. Door met een vaste route te werken, kunnen wij optimale service en technische ondersteuning bieden. In geval van een storing, kunnen wij altijd een gepaste en snelle oplossing garanderen. Uiteraard hebben wij de mooiste route voor u uitgezet.

Hoe zit het met de borg?

De borg kan op de volgende wijze worden voldaan:
– contant, waarbij u het geld na afloop weer contant terug krijgt.
– per pin, waarbij u het geld na afloop contant terug krijgt.
– per pin, waarbij wij het geld na afloop overmaken naar een door u aangegeven rekening.

Welke kleding kan ik het beste aandoen?

– Geen nette kleding/schoenen i.v.m. mogelijk opspattende modder/stof!
– Fleece vest/jas
– Handschoenen en sjaal voor het najaar
– Regenkleding voor regenachtige dagen
– Zonnebril (vliegjes in de ogen)
Tip: kledingadvies doorgeven aan alle deelnemers!

Groepsuitje Bergharen – voor de allerleukste uitjes!

Onze e-chopper toertocht wordt ook aangeboden via onze andere website www.groepsuitjebergharen.nl.  Een uitgebreide website voor een teamuitje,bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest,familiedag, etc.

Tussen ons grote aanbod, vind je altijd wel iets wat je collega’s, vrienden of familie leuk vinden. Onze andere activiteiten van zijn hier ook te vinden.

E-Chopper Maas & Waal

De E-Chopper toer biedt plaats aan 2 tot 20 personen. Meerdere deelnemers is mogelijk in overleg. Natuurlijk bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Starttijden:
09.30 uur (hele jaar)
13.30 uur (hele jaar)
Avond (mei t/m september)

Kosten & Voorwaarden

Voorwaarden:
– Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B
– Borg: 50,- per E-Chopper met een maximum van 250,00 per boeking
– Overige voorwaarden en huurcontract

Kosten:
Tocht van ca. 2,5 uur inclusief WA-verzekering a € 29,50 p.p. (incl. btw)