Huur een E-chopper in Maas & Waal

Wat doen wij?

Je raadt het al, wij verhuren E-choppers!

Wil jij een E-Chopper of E-fatbike huren in Maas en Waal? Een geweldig idee!

De wind die door je haren raast, de zon op je snoet en het geluid van fluitende vogeltjes. Ja, je leest het goed. Fluitende vogeltjes.

De E-chopper is namelijk geruisloos én ook nog eens milieuvriendelijk! Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten.

E-chopper Maas & Waal

E-chopper Maas & Waal is onderdeel van Hill’s Groepsuitje Bergharen. Wij  zijn de grootste verhuurder van E-choppers en E-Fatbikes in de regio en het Land van Maas & Waal. Wij beschikken over ruim 50 E-choppers en een aantal E-Fatbikes.

Hill’s Groepsuitje Bergharen 

voor de allerleukste uitjes!

Onze e-chopper toertocht wordt ook aangeboden via onze andere website www.groepsuitjebergharen.nl.  Een uitgebreide website voor een teamuitje,bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest,familiedag, etc.

Tussen ons grote aanbod, vind je altijd wel iets wat je collega’s, vrienden of familie leuk vinden. Onze andere activiteiten van zijn hier ook te vinden

Super leuke dag. Mooie route, uitleg was prima  en erg vriendelijke mensen. Onderweg heerlijk op een terrasje gezeten, tijd genoeg voor gekregen. Een echte aanrader!

Corina Kalkeren

Wat een leuke manier om in korte tijd een prachtige omgeveing te verkennen! Duidelijke uitleg, simpel te bedienen e-choppers, hulp en tips bij de route: zeker een aanrader!

Bibian Wetzels

Een mooie tocht gehad tussen Maas en Waal. Aardige mensen die goed uitleggen hoe de E-chopper werkt. Genoeg terrasjes onderweg en aan het eind kun je daar ook gezellig afsluiten met een hapje en drankje.

Anita Tonies

Waarom huur je bij ons?

Groot aanbod E-choppers en Fatbikes

Complete horeca aanwezig op onze locatie

Combi arrangementen mogelijk met BBQ, drank en andere activiteiten

Relaxte sfeer, niet moeilijk doen, gastvrijheid