Huur een E-chopper in Maas & Waal

Boek nu onze early bird tour

Met vette korting!

Wat doen wij?

Je raadt het al, wij verhuren E-choppers!

Wil jij een E-Chopper of E-fatbike huren in Maas en Waal? Een geweldig idee!

De wind die door je haren raast, de zon op je snoet en het geluid van fluitende vogeltjes. Ja, je leest het goed. Fluitende vogeltjes.

De E-chopper is namelijk geruisloos én ook nog eens milieuvriendelijk! Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten.

E-chopper Maas & Waal

E-chopper Maas & Waal is onderdeel van Hill’s Bergharen. Wij  zijn de grootste verhuurder van E-choppers en E-Fatbikes in de regio en het Land van Maas & Waal. Wij beschikken over ruim 50 E-choppers en een aantal E-Fatbikes.

Hill’s Bergharen

voor de allerleukste uitjes!

Onze e-chopper toertocht wordt ook aangeboden via onze andere websites www.hillsbergharen.nl  en www.groepsuitjebergharen.nl.  Een uitgebreide website voor een teamuitje,bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest,familiedag, etc.

Tussen ons grote aanbod, vind je altijd wel iets wat je collega’s, vrienden of familie leuk vinden. Onze andere activiteiten van zijn hier ook te vinden

Veelgestelde vragen E-Choppers

Mogen kinderen achterop?
Kinderen tussen 3 t/m 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop, onze E-Choppers hebben gekeurde kinderzitjes en voetensteuntjes. Ben je 16 jaar of ouder, maar heb je geen rijbewijs? Ga dan mee met de E-Fatbike! Je kunt dan gewoon met de groep meerijden. Een kinderzitje van Yepp is goedgekeurd. Selecteer bij het reserveren de kinderzitjes en ga met z’n allen op pad! De kosten van een kinderzitje zijn €10,- Eén van de unieke punten bij Hill’s Bergharen is dat ook grotere kinderen goed achterop kunnen zitten. Belangrijk is uiteraard dat zij ook verzekerd zijn. Dit is bij ons goed geregeld. Voor de verzekering en de levensduur van onze E-Choppers wordt er €10,- gerekend voor een bijrijder. Zo kun je zonder zorgen op pad!

Kunnen we dichtbij parkeren?
Ja, dat kan zeker! We beschikken over een grote parking tegenover ons horecapand en ingang. Zelfs touringcars kunnen daar parkeren.

Hoe dien ik me goed voor te bereiden?
Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Download de app Route.nl en registreer jezelf gratis. Je krijgt dan een route van ons!
  2. Neem je brommercertificaat of rijbewijs mee op de dag dat je de E-Chopper huurt (bij E-Fatbike is dit niet nodig).
  3. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer! Extra handschoenen bij winderig en kouder weer is erg prettig.
  4. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

Vanaf welke leeftijd kan iemand op een E-Chopper rijden?
Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!). Voor iemand boven de 16, maar die geen rijbewijs heeft, kan deze persoon mee op een E-Fatbike. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid mee achterop. Onze E-Choppers hebben voetensteuntjes en sommigen een rugbeugel. 

Hoeveel personen mogen er op een E-Chopper?
De E-Choppers zijn geschikt voor maar 1 persoon alleen op onze Smart Wheelz E-choppers kunnen 2 personen. Kinderen tussen de 3 en 15 jaar kunnen achterop op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Er zitten voetensteuntjes achterop. Een gekeurd kinderzitje voor de allerkleinsten is ook aanwezig dus iedereen kan mee.

Hoeveel E-Choppers zijn er te huur?
In totaal kun je bij ons 50 E-Choppers huren en daarnaast hebben we nog 14 E-fatbikes en beachcruisers die net zo stoer zijn en net zo hard gaan!

Betaal je een borgsom?
Per E-Chopper betaal je 50 euro borgsom. Voor de hele groep is de maximale borgsom 200 euro.

Kunnen wij ook van een andere locatie vertrekken? 
Helaas is dat niet mogelijk. Start en aankomst zijn altijd op onze locatie in Bergharen.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar boeken kan tot 4 uur van te voren! Op de dag zelf iets organiseren, bel dan even!

Wat gebeurt er als het slecht weer is?
We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij slecht weer kosteloos kunt omboeken naar een andere activiteit of andere datum. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. Meestal mag je ook gewoon rijden (door de regen) en in sommige gevallen moeten wij de keus maken te annuleren in verband met verkeersveiligheid.

Super leuke dag. Mooie route, uitleg was prima  en erg vriendelijke mensen. Onderweg heerlijk op een terrasje gezeten, tijd genoeg voor gekregen. Een echte aanrader!

Corina Kalkeren

Wat een leuke manier om in korte tijd een prachtige omgeveing te verkennen! Duidelijke uitleg, simpel te bedienen e-choppers, hulp en tips bij de route: zeker een aanrader!

Bibian Wetzels

Een mooie tocht gehad tussen Maas en Waal. Aardige mensen die goed uitleggen hoe de E-chopper werkt. Genoeg terrasjes onderweg en aan het eind kun je daar ook gezellig afsluiten met een hapje en drankje.

Anita Tonies

Waarom huur je bij ons?

Groot aanbod E-choppers, Fatbikes en Beachcruisers

Complete horeca aanwezig op onze locatie

Combi arrangementen mogelijk met BBQ, drank en andere activiteiten

Relaxte sfeer, niet moeilijk doen, gastvrijheid