Reserveren / info

Vul het hele reserveringsformulier in en je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging. Telefonisch mag ook. Dat kan dagelijks van 9:00 – 16:00.

2 + 3 =

Meest gestelde vragen

^

Hoe bereid ik me voor?

Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Download de app Route.nl en registreer jezelf gratis. Je krijgt dan een route van ons!
  2. Neem je brommercertificaat of rijbewijs mee op de dag dat je de E-Chopper huurt (bij een Fatbike is dit niet nodig).
  3. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  4. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.
^

Mag er maar 1 persoon op een E-chopper?

Onze E-Choppers zijn geschikt voor maar 1 persoon. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen achterop op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Er zitten voetensteuntjes achterop. Neem eventueel een fietshelm mee.

^

Kunnen we dichtbij parkeren?

Jazeker! We hebben een grote parkeerplaats aan de overkant van onze locatie. Parkeren is helemaal GRATIS! Bij het ovesteken van de weg wel GOED uitkijken voor doorgaand verkeer.

^

Kunnen wij ook van een andere locatie vertrekken?

Helaas is dat niet mogelijk. Je kunt vertrekken vanaf onze locatie. Kun je echter zelf de E-choppers verantwoord ophalen en terugbrengen op onze locatie dan kan dat in overleg.

^

Ben ik verzekerd als ik een E-chopper huur?

De E-chopper/E-fatbike is W.A. verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 175,- per gebeurtenis, welk bedrag in voorkomend geval voor rekening van de huurder komt.

^

Vanaf welke leeftijd mag iemand op een E-Chopper rijden?

Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!). Voor iemand vanaf 15 jaar, maar die geen rijbewijs heeft, kan deze persoon mee op een stoere E-Fatbike. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid mee achterop. Onze E-Choppers hebben voetensteuntjes. Neem eventueel een fietshelm mee.

^

Mogen er kinderen achterop?

Kinderen tussen 8 t/m 13 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop, onze E-Choppers hebben voetensteuntjes. Ben je 16 jaar of ouder, maar heb je geen rijbewijs? Ga dan mee met de E-Fatbike! Je hoeft niet te steppen, het is vooral gas geven! Neem eventueel een fietshelm mee.

^

Hoeveel E-Choppers zijn er te huur?

Wij zijn de grootste in de regio en beschikken over minimaal 50 E-choppers voor de verhuur. Zodoende kunnen wij ook grote groepen ontvangen

^

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar boeken kan tot 4 uur van te voren! Op de dag zelf iets organiseren is in drukke tijden erg lastig maar we zullen er alles aan doen om het toch voor elkaar te krijgen. Bellen is dan wel verstandig.

^

Betaal je een borgsom?

Per E-Chopper betaal je 50 euro borgsom. Voor de hele groep is de maximale borgsom 200 euro.

Verhuur van 9:00 – 18:00
0487-507283

info@groepsuitjebergharen.nl

0487-507283

Stompendijk 9, 6617KH, Bergharen