arrangementen

E-chopper verhuur

3 uur rijden met de E-chopper, een moderne scooter met brede banden, waarmee je volledig elektrisch – en dus geruisloos – over de prachtige dijken en leuke dorpjes zoeft. Meer contact met je omgeving ga je niet krijgen als je op de e-chopper gaat rijden.

Even alle drukte eruit gooien? Geniet van een 3 uur durende route door het Land van Maas en Waal.  Je geniet niet alleen geruisloos, maar bent ook nog eens ecologisch verantwoord bezig. Helemaal hip! De kleurrijke, glimmende look van onze e-choppers maakt ze nog populairder. Een e-chopper huren kan al vanaf één exemplaar.

Natuurlijk kun je er ook meer boeken! We hebben er maar liefst 50!! En one size fits all, dus geen gedoe met framehoogtes of dames- en herenversies. Er is onderweg voldoende gelegenheid om heerlijk te relaxen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ride & ribs

Stoere combinatie: Na de koffie gaaf rijden met onze E-choppers, en na afloop heerlijk eten bij onze American Diner voor 600 gram spare-ribs per persoon! 

         Houd je van een stoer en smakelijk programma, dan is Ride ’n Ribs écht iets voor jullie. Natuurlijk starten we met koffie en appelgebak en daarna starten we onze E-choppertour. Samen rijden jullie onze befaamde route Bourgondisch Maas en Waal, met  kastelen, terrasjes en toeristische bezienswaardigheden.  Na 3 uur op de E-chopper hebben we voor jullie een tafel gereserveerd in ons restaurant of op ons terras en krijg je maar liefst 600 gr. spare-ribs per persoon voorgeschoteld. Deze ribs uit onze smoker zijn botermals. Ga er maar aan staan! Natuurlijk krijg je ook frites en een heerlijke salade erbij geserveerd. Drankjes worden extra berekend.

Ride, bbq & booze

Meest geboekte pakket! Start met koffie, maar liefst 3 uur E-chopper rijden, en bij terugkomst een super BBQ met 3 uur drinken inbegrepen. Dit is alles wat een goed uitje nodig heeft.                                        

Ons meest geboekte pakket! E-chopper rijden is een gave activiteit, maar na afloop borrelen en genieten van de BBQ maakt dit uitje juist zo compleet. En alles voor 1 vaste prijs. Geen 1 uur E-chopper rijden, geen 2 uur E-chopper rijden, maar liefst 3 uur bezig zijn.

Dit uitje start in ons paviljoen of terras met koffie/thee met appelgebak. Daarna stap je op de E-chopper  voor een gave route. Bij terugkomst scoor je een drankje aan de bar, terwijl de BBQ wordt voorbereid.  Dan geniet je van een riante BBQ met 500 gram vlees per persoon en coole drankjes. Het ideale pakket voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty!

E-Chopper losse verhuur

Vanaf 2 personen

Prijs 2 uur: €25,00 p.p.

 Prijs 3 uur: €34,50 p.p.

Prijs 4 uur €49,50 p.p.

Prijs  hele dag €59,50 p.p.

Ride & Ribs 

Vanaf 4 personen

Prijs: €59,95 p.p.

Ride , BBQ & Booze

Vanaf 15 personen

Prijs: €82,95 p.p.

Ride & Burgers

3 uur rijden &  Burgers eten

Lekker en makkelijk. Dan is deze deal echt iets voor jullie! Rijdt op één van onze E-choppers door Maas en Waal en bij terugkomst ga je heerlijk op ons terras of in het restaurant een sappige burger naar keuze eten.  Natuurlijk zitten er krokante frietjes bij en salade. Optioneel kun je er een drankarrangement bijboeken maar ook losse drankjes

Ride & Bieravontuur

3 uur rijden & High Beer

We ontvangen je op onze locatie in Bergharen. Daar krijg je een uitgebreide uitleg over het gebruik van de E-chopper.  Daarna ga je de prachtige omgeving ontdekken. Met een door ons aangeleverde route ontdek je de mooiste plekjes van Maas en Waal. Onderweg is er genoeg tijd om te genieten van het uitzicht of om even een welverdiende pauze te houden. Na een tocht van 3 uur keer je terug  en staat er een bieravontuur echte mannen op je te wachten, want al dat touren maakt natuurlijk dorstig. Je kunt kiezen uit 4 bieren van onze bierkaart. Tussendoor krijg je natuurlijk lekkere hapjes.

Ride & Burgers

Vanaf 4 personen

 Prijs: €45,00 p.p.

Ride & Bieravontuur

Vanaf 4 personen

Prijs: €64,50 p.p.

Sportieve deals

Ride & Bubbelvoetbal

3 uur rijden &  Bubbelvoetbal 

Zin in sportiviteit? Dan is deze deal echt iets voor jullie! Rijdt op één van onze E-choppers door Maas en Waal en bij terugkomst ga je een uurtje Bubbel voetballen. Verschillende spelvarianten maken het tot een grote uitdaging! Valpartijen zijn niet op één hand te tellen! Alles bij elkaar staat Bubbel voetbal garant voor een middag hilariteit

Ride & Games

3 uur  E-chopper tour &  A.T.C.

Wil je na je rit wat competitie en teambuilding? Dan is deze deal echt iets voor jullie! Rijdt op één van onze E-choppers door Maas en Waal en bij terugkomst ga je nog 2 uur een spellencompetitie doen. Hierbij zitten echte teambuilders maar ook behendigheid en denkspelletjes. Doe jij mee aan deze uitdaging?

Ride & shoot

3 uur rijden &  shoot out

Wil je na je rit wat competitie en spanning? Dan is deze deal echt iets voor jullie! Rijdt op één van onze E-choppers door Maas en Waal en bij terugkomst ga je aansluitend nog 1,5 uur een schietclinic doen. Boogschieten, blaaspijp darts en arrowbattle staan dan op het programma. Doe jij mee aan deze uitdaging?

Ride & Bubbelvoetbal

Vanaf 8 personen

 Prijs: €54,50 p.p.

Ride & Games

Vanaf 8 personen

Prijs: €54,50 p.p.

Ride & Shoot

Vanaf 8 personen

Prijs: €54,50 p.p.

Verhuur van 9:30 – 18:00
0487-507283

hillsbergharen@kpnmail.nl

0487-507283

Stompendijk 9, 6617KH, Bergharen