arrangementen

E-chopper verhuur

3 uur rijden met de E-chopper, een moderne scooter met brede banden, waarmee je volledig elektrisch – en dus geruisloos – over de prachtige dijken en leuke dorpjes zoeft. Ervaar de ultieme verbinding met je omgeving tijdens een rit op de e-chopper.

Even alle drukte eruit gooien? Geniet van een 3 uur durende route door het Land van Maas en Waal.  Je geniet niet alleen geruisloos, maar bent ook nog eens ecologisch verantwoord bezig. Helemaal hip! De kleurrijke, glimmende look van onze e-choppers maakt ze nog populairder. Een e-chopper huren kan al vanaf één exemplaar. Natuurlijk kun je er ook meer boeken! We hebben er maar liefst 60!! En one size fits all, dus geen gedoe met framehoogtes of dames- en herenversies. Er is onderweg voldoende gelegenheid om heerlijk te relaxen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Ride & ribs

Stoere combinatie: Na de koffie gaaf rijden met onze E-choppers, en na afloop heerlijk eten bij onze buren voor 600 gram spare-ribs per persoon! 

         Houd je van een stoer en smakelijk programma, dan is Ride ’n Ribs écht iets voor jullie. Natuurlijk starten we met koffie en lekkernijen en daarna starten we onze E-choppertour. Samen rijden jullie onze befaamde route Bourgondisch Maas en Waal, met  kastelen, terrasjes en toeristische bezienswaardigheden.  Na 3 uur op de E-chopper hebben we voor jullie een tafel gereserveerd bij onze buren in het restaurant of op het terras en krijg je maar liefst 600 gr. spare-ribs per persoon voorgeschoteld. Deze smokey ribs zijn botermals. Ga er maar aan staan! Natuurlijk krijg je ook frites en een heerlijke salade erbij geserveerd. Drankjes worden extra berekend.

Ride, bbq & booze

Meest geboekte pakket! Start met koffie, maar liefst 3 uur E-chopper rijden, en bij terugkomst een super BBQ met 3 uur drinken inbegrepen. Dit is alles wat een goed uitje nodig heeft.                                        

E-chopper rijden is een gave activiteit, maar na afloop borrelen en genieten van de BBQ maakt dit uitje juist zo compleet. En alles voor 1 vaste prijs. Geen 1 uur E-chopper rijden, geen 2 uur E-chopper rijden, maar liefst 3 uur bezig zijn. Dit uitje start in ons paviljoen of terras met koffie/thee met lekkernijen. Daarna stap je op de E-chopper voor een gave route. Bij terugkomst scoor je een drankje aan de bar, terwijl de BBQ wordt voorbereid.  Dan geniet je van een riante BBQ met 500 gram vlees per persoon en coole drankjes. Het ideale pakket voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty!

E-Chopper losse verhuur

Vanaf 2 personen

Prijs 2 uur: €25,00 p.p.

 Prijs 3 uur: €34,50 p.p.

Prijs 4 uur €49,50 p.p.

Prijs  hele dag €59,50 p.p.

Ride & Ribs 

Vanaf 4 personen

Prijs: €59,95 p.p.

Ride , BBQ & Booze

Vanaf 15 personen

Prijs: €84,50 p.p.

Ride & Burgers

3 uur rijden &  Burgers eten

Je wordt ontvangen bij de incheckbalie. Hier krijgen jullie de route en uitleg over de E-choppers. De route gaat via een app, en op de E-chopper zit een handige houder, waar je veilig je telefoon in kunt zetten.  Na een korte uitleg over de werking van de E-choppers, zijn jullie er klaar voor en kunnen jullie samen op pad, voor een gezellige en smakelijke tour.  Lekker en makkelijk. Rijdt op één van onze E-choppers door Maas en Waal en bij terugkomst ga je heerlijk op het terras of in het restaurant van onze buren een sappige burger naar keuze eten.  Natuurlijk zitten er krokante frietjes bij en salade. Alle drankjes zijn extra te bestellen en zitten niet inbegrepen bij dit arrangement.

Ride & pizza

3 uur rijden &  pizza eten

De ontvangst is bij onze incheckbalie. Hier krijgen jullie de route en uitleg over de E-choppers. De route gaat via een app, en op de E-chopper zit een handige houder, waar je veilig je telefoon in kunt zetten. voor een gezellige tour. Bij terugkomst van jullie tour is de steenoven al warm en worden de pizza’s naar keuze geserveerd. De pizza’s worden in punten gesneden en met 1 of 2 pizza’s tegelijkertijd op tafel geserveerd, zodat iedereen kan proeven van de verschillende smaken. De pizza’s worden geserveerd als Margarita, Fungi, Pepperoni, Hawaii en BBQ. Daarnaast zijn er nog een aantal verrassende vegetarische opties. Aan jullie om te kiezen welke smaken er op tafel komen! Alle drankjes zijn extra te bestellen en zitten niet inbegrepen bij dit arrangement.

Ride & Bieravontuur

3 uur rijden & High Beer

We heten je welkom op onze locatie in Bergharen, waar we je een uitgebreide uitleg zullen geven over het gebruik van de E-chopper. Ontdek vervolgens de prachtige omgeving en geniet van de mooiste plekjes van Maas en Waal met behulp van een door ons verstrekte route. Onderweg is er voldoende tijd om te genieten van het uitzicht en om even een welverdiende pauze te nemen. Na een tocht van 3 uur keer je terug naar onze locatie, waar een bieravontuur voor echte mannen op je wacht. Het vele touren zal natuurlijk een dorst opwekken, dus je kunt kiezen uit 4 bieren van onze bierkaart. Tussendoor zul je ook genieten van lekkere smokey hapjes bereid door onze grillmaster.

Ride & Burgers

Vanaf 4 personen

 Prijs: €52,50 p.p.

Ride & Pizza

Vanaf 4 personen

 Prijs: €49,50 p.p.

Ride & Bieravontuur

Vanaf 4 personen

Prijs: €64,50 p.p.

Sportieve deals

Ride & Kanotocht

3 uur rijden &  Kanotocht

Zin in sportiviteit? Dan is deze deal van E-Chopper Maas en Waal | Hill’s Groepsuitje Bergharen echt iets voor jullie! Ontdek het prachtige Maas en Waal op een van onze E-choppers en geniet bij terugkomst van een ontspannend uurtje kanovaren op de Wetering. Laat je betoveren door het idyllische landschap terwijl je in een Canadese kano voor 2-3 personen vaart. Dit is dé perfecte combinatie van avontuur en ontspanning!

Ride & Games

3 uur  E-chopper tour &  A.T.C.

Wil je na je rit wat competitie en teambuilding? Dan is dit een geweldige deal voor jullie! Stap op een van onze E-choppers en verken het prachtige landschap van Maas en Waal. Bij terugkomst wacht er nog een uitdagende spellencompetitie van 2 uur op jullie. Hierbij worden zowel teambuilding-spellen als behendigheids- en denkspellen gespeeld. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Ride & shoot

3 uur rijden &  shoot out

Wil je na je rit wat competitie en spanning ervaren? Dan is deze deal echt iets voor jullie! Maak een avontuurlijke tocht op één van onze E-choppers door het prachtige gebied van Maas en Waal. Bij terugkomst kunnen jullie meteen deelnemen aan een schietclinic van 1,5 uur. Boogschieten, blaaspijp darts, en buks- en pistoolschieten staan op het programma. Durf jij deze uitdaging aan?

Ride & Kanotocht

Vanaf 8 personen

 Prijs: €49,50 p.p.

Ride & Games

Vanaf 8 personen

Prijs: €54,50 p.p.

Ride & Shoot

Vanaf 8 personen

Prijs: €54,50 p.p.

Verhuur van 9:30 – 18:00
06-43088291

hillsbergharen@kpnmail.nl

06-43088291

Stompendijk 9, 6617KH, Bergharen