E-Fatbike huren

Wil jij een E-fatbike huren in Maas en Waal? Een geweldig idee! Met je E-fatbike kun je met de dikke banden niet alleen over ruige paden rijden, je hebt bovendien elektrische trapondersteuning. Zo wordt een fietstocht in Maas en Waal wel heel erg leuk!  Het fijne van een E-fatbike is dat je het gevoel hebt dat je bijna over de grond zweeft. Daardoor kun je zonder enige moeite op elk soort terrein rijden. Daarnaast is de E-fatbike enorm licht, en dat betekent dat hij erg wendbaar is en je veel grip hebt in bochten. Ideaal als je een leuke afstand wilt fietsen vanuit onze locatie in Bergharen. Geweldig om over de dijken te rijden!

Wat zijn de voorwaarden om op een Fatbike te rijden?

Om een fatbike te huren heb je geen rijbewijs of bromfietscertificaat nodig. De elektrische fietsen hebben een snelheid van 25 kilometer per uur maar worden behandeld als een normale e-bike. De fietsen zijn wel vrij fors maar fietsen enorm licht door de elektrische ondersteuning. Fietservaring is wel een must. Je kunt op de fietsen rijden als je minimaal 1,30 meter bent.

Wat kost het huren van een E-Fatbike?

3 uur rijden met de E-Fatbike : € 32,50 p.p

Even alle drukte eruit gooien? Geniet van een 3 uur durende route door het Land van Maas en Waal.  Er is onderweg voldoende gelegenheid om heerlijk te relaxen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wil je de E-Fatbike voor een hele dag huren? Dat kan voor  €49,50 p.p.