Huur een E-fatbike in Maas & Waal

2 uur rijden met de E-Fatbike : € 25,00 p.p

 

Vertrek vanaf Hill’s in Bergharen voor een mooie tocht met je E-Fatbike en geniet van de rust en de omgeving. De fatbike heeft dikke banden en een lang en breed zadel! Hoe cool is dat! Met wie ga jij toeren? Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden

Geen rijbewijs nodig

Geen helmplicht

2 persoons fatbike (er kan een klein persoon achter op mee rijden)

Vanaf 150 cm lengte te besturen

3 uur rijden met de E-Fatbike : € 32,50 p.p

Maak kennis met onze nieuwe stoere elektrische fiets: De AGM E-FatBike! Een unieke fiets met een robuust frame, dikke banden en een lange brede zitting. Ruim plek voor 1 persoon, maar ook genoeg ruimte voor een kind als bijrijder achterop. De perfecte fiets voor een relaxte tocht! Net zoals bij een e-bike stel je zelf eenvoudig de gewenste elektrische ondersteuning in. Het frame heeft een laag model, waardoor kinderen vanaf 150 cm lengte hier al zelfstandig mee op pad kunnen. Doordat de snelheid eenvoudig tot 25 km/u gaat, is de AGM E-Fatbike ook gemakkelijk te combineren met andere voertuigen.

Hele dag met de E-Fatbike : € 49,50 p.p

Even alle drukte eruit gooien? Geniet van een mooie route door het Land van Maas en Waal. Er is onderweg voldoende gelegenheid om heerlijk te relaxen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Wil je de E-Fatbike voor een hele dag huren? Dat kan voor €49,50 p.p.

Verhuur van 9:00 – 18:00
06-43088291

hillsbergharen@kpnmail.nl

06-43088291

Stompendijk 9, 6617KH, Bergharen